Hergebruik en recycling

Gebruik uw oude cartridges voor toner cartridge hergebruik of inkt cartridge recycling via Inkt-Collect!

 

Toner cartridge hergebruik

Steeds vaker zien we dat toner cartridges van niet langer gebruikte printers in magazijnen achterblijven. Dit komt bijvoorbeeld voor bij de vervanging van het printerpark, algemene reorganisatie of na de afloop van een lease contract.

Uw geld zit dan vast in onnodige voorraad, toner cartridges die u niet meer gaat gebruiken maar die wel ruimte in beslag nemen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze loze voorraad weer in te zetten voor hergebruik. Zo kunt u uw kosten van aanschaf in ieder geval gedeeltelijk en soms zelfs in zijn geheel terug te ontvangen. Op die manier worden uw toner cartridges hergebruikt.

Recycling

Daarnaast zien wij dat er voor het merendeel van de inkt cartridges mogelijkheden voor recycling zijn. Alle inkt cartridges die worden gebracht of door ons worden opgehaald voor recycling worden door ons gesorteerd qua mogelijkheden:

  • Wanneer een inkt cartridge bruikbaar is, kan deze worden gerecycled door deze opnieuw te vullen. Dit komt het milieu aanzienlijk ten goede, doordat de productie van de inkt cartridge niet nogmaals hoeft plaats te vinden.
  • Wanneer een inkt cartridge niet meer bruikbaar is, kan deze worden gerecycled door grondstof herwinning. Ook dit komt het milieu aanzienlijk ten goede, doordat de grondstoffen zoveel mogelijk kunnen worden gerecycled voor inkt cartridges of andere doeleinden.

Wat Inkt-Collect voor u kan betekenen

Mail ons een overzicht van uw loze toner cartridges en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

De offerte wordt gebaseerd op toner cartridges in dichte en onbeschadigde verpakking voor hergebruik. Hierbij wordt ook onderscheid gemaakt tussen de diverse verpakkingen per merk. Bij grotere aantallen kunnen wij voor u een inventarisatie op locatie verzorgen. Voor een offerte voor recycling verwijzen wij naar de vergoedingen pagina.

Toner cartridge hergebruikinkt cartridge recyclinginkt cartridge recycling

All brandnames are trade marks or registered trade marks of their respective companies and used as an indication only.