in samenwerking met SecondLife Inkjets

HOE WERKT HET?

Hoe werkt het Ons uitgangspunt is het om u het zo simpel mogelijk te maken

Na inleveren of ophalen worden uw lege inkt cartridges en toners gecontroleerd en gesorteerd op type en herbruikbaarheid. Vervolgens worden de inkt cartridges en toners opgeslagen. Daarna worden ze klaargemaakt voor transport. De herbruikbare inkt cartridges verkopen wij aan gespecialiseerde bedrijven in het binnen- en buitenland. De niet voor hergebruik geschikte oude inkt cartridges worden conform Europese wetgeving afgevoerd.

Hoe werkt het Verpakkingen

Indien u de lege of oude inkt cartridges en toners in eigen verpakkingsmateriaal wilt aanbieden, is dat uiteraard mogelijk. Het liefst zien wij de inkt cartridges ontdaan van de originele verpakking in een handzaam formaat doos. Vervolgens kunt u met gebruik van ons online afhaalformulier een opdracht aanmaken. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op over de voorgestelde afhaaldatum, of u maakt gebruik van onze gratis geleverde *verzameldoos.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Inkt Collect

Inkt Collect kan u helpen door beter om te gaan met uw restafval. Dit is voor iedereen van toepassing. Voor bedrijven kan Inkt Collect u helpen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De belasting van uw ondernemen op het milieu wordt hiermee verminderd. Daarnaast is het mogelijk om met het inleveren van lege inkt cartridges, ook goede doelen te steunen. Op die manier kan ieder bedrijf, instelling, school, vereniging en zelfs particulieren hun eigen steentje bijdragen aan de maatschappij. Inkt Collect helpt u daar graag bij.