in samenwerking met SecondLife Inkjets

RECYCLING EN HERGEBRUIK

Opkoop oude voorraad

Inkt Collect ziet steeds vaker dat toners en inktcartridges van niet langer gebruikte printers in magazijnen achterblijven. Dit komt bijvoorbeeld voor bij de vervanging van het printerpark, algemene reorganisatie of na de afloop van een lease contract. Uw geld zit dan vast in onnodige voorraad. Dit zijn toners en inktcartridges die u niet meer gaat gebruiken. Maar de inktcartridges en toners nemen wel ruimte in beslag. Wij bieden u de mogelijkheid om deze loze voorraad weer in te zetten voor hergebruik en zo uw kosten van aanschaf in ieder geval gedeeltelijk en soms zelfs in zijn geheel terug te ontvangen. Op die manier worden uw oude toners en inktcartridges hergebruikt.

Wat kunt u het beste doen met uw oude volle inktcartridge en toner voorraad?

Mail ons een overzicht van uw overbodige toners en inkt cartridges en u ontvangt een vrijblijvende offerte. De offerte wordt gebaseerd op toners en inkt cartridges in dichte,onbeschadigde verpakkingen. Hierbij wordt ook onderscheid gemaakt tussen de diverse verpakkingen per merk. Bij grotere aantallen kunnen wij voor u een inventarisatie op locatie verzorgen. Voor een offerte voor recycling verwijzen wij naar de vergoedingen pagina.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Inkt Collect

Inkt Collect kan u helpen door beter om te gaan met uw restafval. Dit is voor iedereen van toepassing. Voor bedrijven kan Inkt Collect u helpen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De belasting van uw ondernemen op het milieu wordt hiermee verminderd. Daarnaast is het mogelijk om met het inleveren van lege inkt cartridges, ook goede doelen te steunen. Op die manier kan ieder bedrijf, instelling, school, vereniging en zelfs particulieren hun eigen steentje bijdragen aan de maatschappij. Inkt Collect helpt u daar graag bij.

inleveren lege inkt cartridges