in samenwerking met SecondLife Inkjets

Lege cartridges inleveren

lege cartridges inleveren Geld verdienen met lege cartridges inleveren

Lege cartridges inleveren kunt u geld opleveren. Inkt Collect neemt lege cartridges aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van lege cartridges in goede banen te geleiden kunnen lege cartridges worden ingeleverd bij Inkt Collect.

Wanneer u dit doe bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke lege cartridges die wordt ingeleverd. Lege cartridges vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe cartridges geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per lege cartridges? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

lege cartridges inleveren Lege cartridges inleveren is goed voor het milieu

Het inleveren van lege cartridges levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de cartridges achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze lege cartridges tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de lege cartridges van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle cartridges verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

lege cartridges inleveren Inleveren via onze verzameldoos

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel cartridges. Deze cartridges kunt u bij Inkt Collect inleveren. Om het inzamelen van cartridges wat eenvoudiger te maken, stelt Inkt Collect daarom een speciale inzameldoos beschikbaar. Deze inzameldoos is gratis bij ons aanvragen. Om verenigingen, scholen en bedrijven nog meer tegemoet te komen, zorgt Inkt Collect ervoor dat de verzameldoos kosteloos naar u wordt opgestuurd.

lege cartridges inleveren Verzameldoos aanvragen


    lege cartridges inleveren Met uw lege cartridges een goed doel steunen

    Met cartridges inleveren kunt u niet alleen het milieu helpen maar ook een goed doel steunen. Voorbeelden van goede doelen die wij steunen vindt u op onze site. En heeft u zelf een goed doel die niet op de site staat, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt het inleveren van lege cartridges een maatschappelijk belang. Inkt Collect helpt u daar graag bij.