in samenwerking met SecondLife Inkjets

Lege printercartridges inleveren

Al meer dan 15 jaar specialist in het inzamelen en inleveren van lege printercartridges

Inkt-Collect is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van lege printercartridges, toners en oude mobieltjes. Wij verzorgen de inzameling voor bedrijven, gemeenten, scholen, verenigingen, en particulieren. Lege printercartridges inleveren met zicht op recycling, kan bij ons terecht

Waarom doen wij dit…..?

Wij zamelen inkt cartridges en toners in, omdat vele van deze inkt cartridges en toners kunnen worden Hergebruikt. Voor herbruikbare inkt cartridges kunnen wij u een aantrekkelijke Vergoeding uitkeren tot €4,25 per stuk. Hiermee ontlast u het milieu en verdient u ook nog geld. Niet herbruikbare inkt cartridges worden verder verwerkt, (voor de herwinning van plastic, en metalen). Grondstof herwinning is een belangrijk en noodzakelijk alternatief voor wegwerpartikelen en het gebruik van ruwe grondstoffen. Door deze vorm van recycling dragen ook wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ten eerste staan wij voor professionele verwerking van inkt cartridges & toners met zicht op duurzame verwerking. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij door de vrijgekomen afvalstromen zoals plastic, piepschuim en verpakkingsmateriaal netjes en zorgvuldig te scheiden. Voor de verdere verwerking van deze afvalstromen werken wij uitsluitend samen met erkende Europese recyclers.

Daarnaast kunt u als klant het volgende van Inkt-Collect verwachten:

• Snelle afhandeling

• Marktconforme vergoeding voor toners, inkt cartridges, patronen en oude mobieltjes

• Gespecificeerde creditnota

• Snelle betaling

• Opkoop volle toners

Heeft uw bedrijf of bent u in het bezit van grotere aantallen (150+) neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Heeft u meerdere filialen en kunnen de lege inkt cartridges of toners niet op een centraal punt worden ingezameld? Maar u wilt wel de creditnota op hoofdkantoor ontvangen? Dit is bij Inkt-Collect allemaal mogelijk.

Klik hier voor onze vergoedingen

Lege Printercartridges inleveren