in samenwerking met SecondLife Inkjets

Lege toners inleveren

lege toners inleveren Geld verdienen met lege toners inleveren

Lege toners inleveren kunt u geld opleveren. Inkt Collect neemt lege toners aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van lege toners in goede banen te geleiden kunnen lege toners worden ingeleverd bij Inkt Collect.

Wanneer u dit doe bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke lege toners die wordt ingeleverd. Lege toners vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe toners geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per lege toners? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

lege toners inleveren Lege toners inleveren is goed voor het milieu

Het inleveren van lege toners levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de toners achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze lege toners tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de lege toners van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle toners verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

lege toners inleveren Inleveren via onze verzameldoos

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel toners. Deze toners kunt u bij Inkt Collect inleveren. Om het inzamelen van toners wat eenvoudiger te maken, stelt Inkt Collect daarom een speciale inzameldoos beschikbaar. Deze inzameldoos is gratis bij ons aanvragen. Om verenigingen, scholen en bedrijven nog meer tegemoet te komen, zorgt Inkt Collect ervoor dat de verzameldoos kosteloos naar u wordt opgestuurd.

lege toners inleveren Verzameldoos aanvragen


    lege toners inleveren Met uw lege toners een goed doel steunen

    Met toners inleveren kunt u niet alleen het milieu helpen maar ook een goed doel steunen. Voorbeelden van goede doelen die wij steunen vindt u op onze site. En heeft u zelf een goed doel die niet op de site staat, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt het inleveren van lege toners een maatschappelijk belang. Inkt Collect helpt u daar graag bij.