in samenwerking met SecondLife Inkjets

Lege toners ophalen

lege toners ophalen Geld verdienen met lege toners ophalen

Lege toners ophalen kunt u geld opleveren. Inkt Collect neemt lege toners aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van lege toners in goede banen te geleiden kunnen lege toners worden opgehaald door Inkt Collect.

Wanneer u dit doe bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke lege toners die wordt ingeleverd. Lege toners vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe toners geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per lege toners? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

lege toners ophalen Lege toners ophalen is goed voor het milieu

Het ophalen van lege toners levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de toners achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze lege toners tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de lege toners van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle toners verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

lege toners ophalen Ophalen via het afhaalformulier

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel toners. Deze toners kunt u door Inkt Collect laten ophalen. Hiervoor vult u het afhaalformulier zo goed mogelijk in. Inkt Collect kan hierdoor een afspraak met u inplannen. Dit doen wij als service naar u.

lege toners ophalen Afhaalopdracht indienen    * Voor een afhaalopdracht dient een minimaal vergoedingsbedrag van €20,-- te worden gerealiseerd, zoals vastgesteld middels onze prijslijst.

    lege toners ophalen Met uw lege toners een goed doel steunen

    Met toners ophalen kunt u niet alleen het milieu helpen maar ook een goed doel steunen. Voorbeelden van goede doelen die wij steunen vindt u op onze site. En heeft u zelf een goed doel die niet op de site staat, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt het ophalen van lege toners een maatschappelijk belang. Inkt Collect helpt u daar graag bij.