in samenwerking met SecondLife Inkjets

Oude cartridges ophalen

oude cartridges ophalen Geld verdienen met oude cartridges ophalen

Oude cartridges ophalen kunt u geld opleveren. Inkt Collect neemt oude cartridges aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van oude cartridges in goede banen te geleiden kunnen oude cartridges worden opgehaald door Inkt Collect.

Wanneer u dit doe bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke oude cartridges die wordt ingeleverd. Oude cartridges vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe cartridges geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per oude cartridges? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

oude cartridges ophalen Oude cartridges ophalen is goed voor het milieu

Het ophalen van oude cartridges levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de cartridges achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze oude cartridges tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de oude cartridges van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle cartridges verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

oude cartridges ophalen Ophalen via het afhaalformulier

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel cartridges. Deze cartridges kunt u door Inkt Collect laten ophalen. Hiervoor vult u het afhaalformulier zo goed mogelijk in. Inkt Collect kan hierdoor een afspraak met u inplannen. Dit doen wij als service naar u.

oude cartridges ophalen Afhaalopdracht indienen    * Voor een afhaalopdracht dient een minimaal vergoedingsbedrag van €20,-- te worden gerealiseerd, zoals vastgesteld middels onze prijslijst.

    oude cartridges ophalen Met uw oude cartridges een goed doel steunen

    Met cartridges ophalen kunt u niet alleen het milieu helpen maar ook een goed doel steunen. Voorbeelden van goede doelen die wij steunen vindt u op onze site. En heeft u zelf een goed doel die niet op de site staat, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt het ophalen van oude cartridges een maatschappelijk belang. Inkt Collect helpt u daar graag bij.