in samenwerking met SecondLife Inkjets

Oude toners inleveren

oude toners inleveren Geld verdienen met oude toners inleveren

Oude toners inleveren kunt u geld opleveren. Inkt Collect neemt oude toners aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van oude toners in goede banen te geleiden kunnen oude toners worden ingeleverd bij Inkt Collect.

Wanneer u dit doe bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke oude toners die wordt ingeleverd. oude toners vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe toners geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per oude toners? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

oude toners inleveren Oude toners inleveren is goed voor het milieu

Het inleveren van oude toners levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de toners achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze oude toners tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de oude toners van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle toners verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

oude toners inleveren Inleveren via onze verzameldoos

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel toners. Deze toners kunt u bij Inkt Collect inleveren. Om het inzamelen van toners wat eenvoudiger te maken, stelt Inkt Collect daarom een speciale inzameldoos beschikbaar. Deze inzameldoos is gratis bij ons aanvragen. Om verenigingen, scholen en bedrijven nog meer tegemoet te komen, zorgt Inkt Collect ervoor dat de verzameldoos kosteloos naar u wordt opgestuurd.

oude toners inleveren Verzameldoos aanvragen


    oude toners inleveren Met uw oude toners een goed doel steunen

    Met toners inleveren kunt u niet alleen het milieu helpen maar ook een goed doel steunen. Voorbeelden van goede doelen die wij steunen vindt u op onze site. En heeft u zelf een goed doel die niet op de site staat, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt het inleveren van oude toners een maatschappelijk belang. Inkt Collect helpt u daar graag bij.