Vergoedingen van inktcartridges en toners

Hier vind u alles over de vergoedingen van lege inktcartridges en toners.

Hier vind u alles over de vergoedingen van lege inktcartridges, toners en oude mobieltjes.

Klik op de prijslijst om deze op te slaan of om direct te openen. Download voor uw PC: Prijslijst Januari 2019 (.xls formaat / Excel) of voor uw TELEFOON Prijslijst Januari 2019 PDF (.pdf formaat / adobe ).

Onze prijzen zijn exclusief BTW. Heeft u een geldig BTW nummer dan ontvangt u nog 21% extra. Er zijn bedrijven die prijzen inclusief BTW hanteren. Voor een eerlijk vergelijk dient u daar dan 21% vanaf te halen. Bij een geldig BTW nummer kunt u 21% bij onze opgegeven prijs optellen.

Wij kopen ook uw overtollige toners op, kijkt u eens onder Hergebruik en Recycling.

Tonerflessen en huismerk toner nemen wij niet aan. Voor een verantwoorde afvoer van deze raden wij aan contact op te nemen met uw leverancier.

Is uw bedrijf of bent u in het bezit van grotere aantallen(150+) neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Wij betalen gemiddeld €1,25 voor uw oude mobiele telefoon (geen DECT-toestellen).

Wij geven een vergoeding voor:

  • Lege of oude inktcartridges
  • Lege of oude printer toners
  • Lege of oude inkt patronen
  • Oude mobieltjes

Let op

Vergoedingen gelden alleen bij het inleveren van minimaal 25 cartridges welke op onze prijslijst vermeld staan, met een minimale totaalwaarde van 20 euro excl BTW.

Indien u minder dan 25 bruikbare cartridges bij ons inlevert kunnen wij u uit kostentechnische redenen geen vergoeding aanbieden. Mocht u helemaal geen bruikbare cartridges inleveren dan zijn wij helaas genoodzaakt u de transport -en afvoerkosten in rekening te brengen.