in samenwerking met SecondLife Inkjets

VERGOEDINGEN

vergoedingen Hier vind u alles over de vergoedingen van lege inkt cartridges, toners en oude mobieltjes.

Klik op de prijslijst om de vergoedingen te bekijken en deze op te slaan. Download voor uw PC: Prijslijst 2021 (.xls formaat / Excel) of voor uw TELEFOON: Prijslijst 2021 PDF (.pdf formaat / adobe ).

Onze prijzen zijn exclusief BTW. Heeft u een geldig BTW nummer dan ontvangt u nog 21% extra. Er zijn bedrijven die prijzen inclusief BTW hanteren. Voor een eerlijk vergelijk dient u daar dan 21% vanaf te halen. Bij een geldig BTW nummer kunt u 21% bij onze opgegeven prijs optellen.

PRIJSLIJST EXCEL                     PRIJSLIJST PDF

vergoedingen Inkt Collect een vergoeding voor lege of oude cartridges en toners. Daarnaast geven wij ook een vergoeding voor volle cartridges en toners. Ook oude mobieltjes zijn welkom.

Tonerflessen en huismerk toners nemen wij niet aan. Voor een verantwoorde afvoer van deze raden wij aan contact op te nemen met uw leverancier.

Is uw bedrijf of bent u in het bezit van grotere aantallen(150+) neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Let Op:

Vergoedingen gelden alleen bij het inleveren van minimaal 25 inkt cartridges welke op onze prijslijst vermeld staan, met een minimale totaalwaarde van 20 euro excl BTW.

Indien u minder dan 25 bruikbare inkt cartridges bij ons inlevert kunnen wij u uit kostentechnische redenen geen vergoeding aanbieden. Mocht u helemaal geen bruikbare inkt cartridges inleveren dan zijn wij helaas genoodzaakt u de transport -en afvoerkosten in rekening te brengen.